Дерменджиев: Загубата ще ни мотивира за шампионата

Дерменджиев: Загубата ще ни мотивира за шампионата  | StandartNews.com

"За мен стана един добър мач. Имахме 3-4 ситуации, в които трябваше да вкараме. Това е един турнирен резултат, 0:0 беше добър резултат. И трябваше само да вкараме. В крайна сметка допуснахме един гол, който дойде след колективна грешка. Не мисля, че "Левски" ни надиграха. Ситуацията, в която стана голът, бе епизодична атака. В крайна сметка футболът се играе на голове. "Левски" правят така, за да се противопоставят. Имахме ситуации, както през първото полувреме, така и през второто. Това е футболът, игра на голове", коментира старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджеив след поражението с 0:1 от "Левски" и отпадането за Купата на България.

"Аз мисля, че този мач ще мотивира футболистите повече за титлата. Те ще искат да докажат своята класа до края на сезона. Казах още през декември, че движението на отбора ще бъде такова. Ще има лъкатушене и тези 4 месеца ще бъдат трудни за отбора", добави още наставникът на "Лудогорец".

"При всички случаи преднината в първенството ще бъде съхранена. Винаги може да има спад или възход. Мачовете са много за първенство, Лига Европа, Шампионската лига. Футболистите са живи организми и е нормално да има спад", завърши Георги Дерменджиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай