Дерменджиев: Поздравявам "Левски" за новата трибуна

Дерменджиев: Поздравявам "Левски" за новата трибуна | StandartNews.com

Треньорът на „Лудогорец" очаква мач, който да зарадва публиката на „Герена" и зрителите пред тв екраните

Надявам се предстоящият мач който ще срещне „Лудогорец" и „Левски" да се превърне в наистина хубава футболна вечер. Поздравявам ръководството на сините, Иво Тонев и държавата,която помогна да бъде изградена новата трибуна. Надявам се стадионът да е пълен и публиката да се зарадва на играта. Това обяви селекционерът на орлите Георги Дерменджиев, дни преди срещата на двата гранда в София.

Треньорът на разградчани счита, че неговите играчи няма да се смутят от мощната подкрепа, която се очаква синята агитка да даде на „Левски". Ние сме свикнали да играем пред многобройна публика. За нас е важно да станем шампиони, да се подготвим и да се представим добре в Лига Европа и в Шампионска лига и да не пострада подготовката ни от предстоящите участия на нашите футболисти в националните отбори на България и на други страни, в които играят те, обясни Дерменджиев.

Селекционерът на зелените допуска „Левски" да поднесе изненада за неговия отбор, но счита, че понеже „Лудогорец" винаги се подготвя сериозно за всеки свой мач, да е в състояние да се противопостави на софийския гранд и това да не се случи.
Всички в състава на разградския тим са здрави, контузените Мисиджан и Сисиньо вече са влезли да играят в контролна среща с втория отбор и вече имат шанс да излязат на терена с титулярите.Дерменджиев обаче призна, че се страхува да не би променливото време да изиграе лоша шега та отбора му, както преди срещата с „Черно море", когато Моци се разболя.

По-рано днес стана ясно, че Станислав Тодоров ще бъде главен съдия на мача.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай