Дерменджиев: Мачът с ЦСКА не решава титлата

Дерменджиев: Мачът с ЦСКА не решава титлата  | StandartNews.com

Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев заяви преди предстоящото дерби с ЦСКА през уикенда, че крайният изход на двубоя няма да реши титлата в А група.

Специалистът сподели очакванията си за сблъсъка на "Лудогорец Арена", като говори и за новия наставник на "армейците" Галин Иванов.

"Надявам се да стане един добър мач. Искам да зарадваме всички фенове, които ще дойдат на стадиона", започна Дерменджиев.

На въпрос дали скандалите около "червените" могат да бъдат от плюс за разградчани, спецът отговори: "Не, категорично. Аз съм на мнение, че играта на терена няма нищо общо с това, което се пише и говори. Убеден съм, че премиите за ЦСКА ще бъдат сериозно завишени специално за този мач. В щаба на армейците добре знаят колко важен е двубоят и какво означават трите точки на терена на "Лудогорец". Футболистите на ЦСКА ще бъдат крайно мотивирани и концентрирани за това дебри. Съперникът ще излезе с най-доброто."

"Този мач няма да реши титлата. Но трите точки са еднакво важни и за двата отбора", добави той.

"Естествено, че съм наясно със състава. Знам кой ще води атаката срещу ЦСКА. Това ще го разберете на мача", допълни треньорът.

ЦСКА смени треньора. Познавате ли Галин Иванов и какво е мнението ви за него?

Дерменджиев коментира и треньорската смяна на "Българска армия", където юздите пое Галин Иванов, наследил Стойчо Младенов: "Винаги когато има промяна в треньорското ръководство на даден отбор, се забелязва подем. Не познавам работата на Галин Иванов. Знам, че дълго време е бил в школата на ЦСКА и има успехи. Колегата ми Стефан Грозданов бе заявил в едно интервю, че Галин Иванов му е като бял лист. Аз уважавам мнението на един специалист като Грозданов и съм съгласен с мнението му, че ние трябва да бъдем предпазливи."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай