Дел Боске: Не знаех, че е последният мач на Вия (ВИДЕО)

Дел Боске: Не знаех, че е последният мач на Вия (ВИДЕО) | StandartNews.com

Националният селекционер на Испания Висенте Дел Боске заяви, че не е знаел, че двубоят срещу Австралия е бил последният за Давид Вия с екипа на представителния тим на родината си. Нападателят откри резултата със страхотен гол с пета, но изненадващо бе заменен през второто полувреме.

Испания спечели последния си мач на Световното първенство в Бразилия с 3:0, който обаче бе без значение, тъй като испанците вече бяха загубили шанс да се класират на осминафиналите.

Вия бе видимо разстроен, когато седна на пейката в 56-ата минута, а Дел Боске призна, че разбира нападателя, но добави, че просто не е знаел, че това е последният му мач.

"Сигурен съм, че е бил ядосан. Той ми каза, че това е последният му мач, а аз не знаех. Сигурен съм, че е отвратен. Но това ни беше моментът да затворим мача и така и направихме", коментира Дел Боске.

Спецът призна след отпадането, че е време да се гледа напред, като сподели, че който и да води Испания в битката за следващия голям форум, бъдещето на испанския национален отбор е добро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай