Данчев призна за "Трабзонспор"

Има и по-добри от Бербатов, отсякоха комшиите

Данчев призна за "Трабзонспор" | StandartNews.com

Лондон. Дядо Коледа ще подари на Димитър Бербатов договор с друг клуб. Това стана ясно от думите на мениджъра му Емил Данчев пред английски и турски медии. Мустакатият агент призна, че съществува вероятността Митко да напусне Острова в посока Турция.

"Интересът на "Трабзонспор" е още от лятото. Тогава Димитър обяви, че не иска да напуска Англия, и предпочете да остане във "Фулъм". Сега обаче нещата може да се променят през този трансферен прозорец. Това е динамичен процес, ще видим какво ще се случи", обяви Данчев.

Президентът на "Трабзонспор" Ибрахим Хаджиосманоглу размаха пръст на Митко да решава по-бързо какво ще прави. "Бербатов е един от играчите, които гледаме, но има и по-добри от него в списъка ни", отсече босът на "черноморците". "Нека да каже условията си и ще действаме", отсече и вицепрезидентът Себахатин Чакъроглу.

Медиите в югоизточната ни съседка и на Острова припомнят, че договорcът на Бербо изтича през лятото. Засега няма индикации, че "Фулъм" иска да го задържи.

Мартин Йол също може да изиграе решаваща роля за трансфера. Холандският мениджър си призна, че очаква да бъде уволнен след загубата 0:3 от "Уест Хям". Феновете на "котиджърс" скандираха: "Йол вън!", "Мартин, утре ще се събудим без теб", цял мач, както и фамилията на помощника му Рене Мюленщайн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай