ЦСКА в шок за Мораес и Мболи

Агитката окупира БФС за 3 часа утре

ЦСКА в шок за Мораес и Мболи | StandartNews.com

София. Сърцата на "червените" запалянковци щяха да се пръснат за няколко часа днес след новината, че звездата Мораес е лошо контузен. Голмайсторът на ЦСКА има разтегната външна връзка на коляното. Първоначално лекарите прогнозираха, че Жуниор е аут за "Светкавица", "Славия", "Черно море" и евентуално "Левски". По-късно на тренировката в Панчарево медиците поуспокоиха духовете в ЦСКА. Човекът отбор ще почива от 7 до 10 дни. Бразилецът дори беше включен в групата за мача със "Светкавица" в понеделник. Вероятно обаче става въпрос за игра на нерви със съперниците на ЦСКА.

Доста нерви ще хвърлят от "Армията" и заради Райс Мболи. От Алжир го искат за контрола в края на май. Ако "червените" го пуснат, ще излязат без вратаря си срещу "Лудогорец" в последния кръг.

Фенклубът на ЦСКА организира обсада на БФС в понеделник. В 16,30 ч "червените" окупират отсрещната градинка. И без това тя е любима на "армейците" за загрявка с бира преди мачовете. Ултрасите ще останат до 19,30 ч, преди да се отправят към стадиона за мача със "Светкавица". Окупацията е под наслов. "Да спасим клуба си. Правда за ЦСКА". Едва ли някой ще ги чуе, тъй като в БФС никой не работи след 16,30.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Николов
Коментирай