Циркът продължава! Нов вариант за България - Унгария

Унгарците ни се подиграват

Циркът продължава! Нов вариант за България - Унгария | StandartNews.com

Безпрецедентната ситуация с мача България - Унгария продължава!

Мистерията около това къде ще се играе европейската квалификация между България и Унгария продължава, като вариант за провеждането на срещата отново е Националния стадион "Васил Левски", съобщава dsport.

От Българския футболен съюз са започнали спешно работа по тази опция. Това бе и първоначалното място на провеждане на двубоя, след което бе преместен на "Христо Ботев" в Пловдив.

Оказа се, че "Колежа“ не е годен да приеме срещата, тъй като са предвидени ремонтни дейности. Появи се и вариант за "Арена Арда" в Кърджали, но от БФС не е постъпило писмо мачът да се играе там.

Това връща всичко в начален етап и на дневен ред отново се появи "Васил Левски“ в София. Възможно е и на Националния стадион да бъдат допуснати фенове. Съществува и реалната възможност мачът изобщо да не се проведе.

В Унгария вече ни се подиграват, а пресата там пише, че фарсът със стадиона достигна връхната си точка с предложението в социалните мрежи срещата да се играе в Долна Градешница, село в югозападна България с 500 жители, където нямало стадион, но имало прекрасна керацуда, посочи csakfoci.hu.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай