"Черно море" и Никола Спасов се разделиха

"Черно море" и Никола Спасов се разделиха  | StandartNews.com

Георги Иванов - Гонзо ще наследи Адмирала 

Днес ръководството на ПФК Черно море и наставникът на тима Никола Спасов се разделиха по взаимно съгласие, съобщиха от клуба.

Шефовете на отбора благодариха на Адмирала за свършената работа и постигнатите успехи и му пожелаха нови още по големи постижения в треньорската кариера.

Според varnautre.bg новият старши треньор на "моряците" ще бъде Георги Иванов. Гонзо обаче ще подпише официално с варненци едва, след като приключи взаимоотношенията си с "Левски". "Ако искам, ще стана и треньор на Черно море", заяви лаконично за Дарик радио Иванов.

При втория си престой на стадион Тича Никола Спасов спечели историческите Купа и Суперкупа на страната и бе обявен за Почетен гражданин на Варна . Той е роден на 15 декември 1958 г . Играл е за Локомотив Сф, Черно море, Дунав , Спартак и португалските Фейрензе, Пасош де Ферейра, Салгейрош , Бейра Мар , Рио Аве и Фреаумунде. Има 251 мача и 80 гола в А група. Започва треньорската си кариера във Фреамунде / Португалия/ и води отборите на Верин / Испания/, Имортал /Португалия/,Марек , Брегалница / Македония/, Светкавица и Черно море.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай