Неделя,

Бум на спортуващите лекари, благодарение на CoolFit

От: Стандарт -
876
Бум на спортуващите лекари, благодарение на CoolFit
A
A
A
  • Председателя на Български лекарски съюз, Иван Маджаров и екипът на CoolFit, създават новата спортна култура сред българските лекари.

През първата половина от годината, корпоративният спортен абонамент CoolFit изрази своята подкрепа към Български лекарски съюз, като започна работата си с тях, предоставяйки им възможност да се грижат за себе си целогодишно на изключително преференциални цени, както и да ползват безплатни услуги чрез приложението CoolFit.  

Спортният абонамент CoolFit  дава възможност за посещаване на  най-добрите фитнес зали в България в рамките на една корпоративна карта. CoolFit включва, освен достъп до голям брой спортни обекти, също и разнообразие от групови тренировки, както и редица услуги в уелнес сектора – спа центрове, масажни студиа, вътрешни и външни басейни, солариуми, бюти процедури.

Само за период от 3 месеца, интересът към CoolFit от страна на българските лекари се удвои. Оказва се, че след двугодишното обездвижване по време на пандемията, услугите на CoolFit изключително благоприятно се отразяват на нашите лекари, като стимулират и улесняват спортуването и грижата за цялостното им благосъстояние. Като заявяването на абонамент се случва по изключително лесен начин, в специално изготвена онлайн страница https://promo.coolfit.bg/bls

Според статистика на услугата, спортуващите български лекари, са се увеличили с повече от 30% за тези три месеца, като процентът ежедневно се покачва.

Услугата CoolFit е без аналог у нас, което е предпоставка и за огромния интерес към нея. През последните месеци спортния абонамент устремно променя идеята за спортуване и здравословен живот в България, улеснявайки целия процес и създавайки една много по-благоприятна спортна среда за корпоративните им клиенти.

Въз основа на растящият процент на ползватели на услугата, можем да кажем, че CoolFit ще става все по-използван и разпространен.

 


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com