Ботев изпрати 2013-та с тържество, избраха Неделев за №1

Ботев изпрати 2013-та с тържество, избраха Неделев за №1 | StandartNews.com

Пловдив. Ботев Пловдив изпрати футболната 2013 година с коледно тържество. На символичната дата - 19.12., ресторант "Амбасадор" в "Тримонциум Принцес Хотел" приюти стотици ботевисти, начело със собственика на клуба Цветан Василев, цялото спортно-техническо и административно ръководство, футболисти от представителния отбор, ветерани и привърженици на най-стария футболен клуб в страната, информира сайтът на "канарчетата".

Партито бе открито от председателя на Сдружение ФК Ботев Апостол Апостолов, а след него обръщение към ботевистите направи Цветан Василев. Благодетелят на клуба:

"Когато поех тежкия кръст да стана съпричастен към бъдещето на Ботев, аз направих това заради безрезервната любов, която видях у феновете на този велик клуб. Не трябва да съжаляваме за нищо направено до момента, въпреки че Ботев не изглежда така, както искам. Нашето желание е да направим отбор, който не е еднодневка, а достоен наследник на традициите на града и клуба. Нека проявим търпение и толерантност, и да си помагаме взаимно в преодоляването на грешките. Бъдете сигурни, че Ботев скоро ще бъде най-добрият отбор в България", заяви собственикът на Ботев.

На тържеството бяха наградении победителите в анкетата за най-добър футболист за 2013 година. С гласовете си привържениците на Ботев определиха за номер едно Тодор Неделев, а негови подгласници станаха Адам Стаховяк и Йордан Христов. Неделев, който пристигна със закъснение от София, където бе на церемонията за "Футболист на годината", бе посрещнат на крака и със скандирания от присъстващите. При получаването на своя приз с бурни овации за представянето си с жълто-черния екип бе награден и Данчо Христов.

От свои източници обаче "Стандарт" научи, че след Нова година Кривия ще бъде понижен. Ако не се съгласи на това, той ще напусне изцяло Колежа. Другото сигурно е, че Цветан Василев ще развърже още по-щедро кесията. През зимната пауза в "Ботев" ще бъдат привлечени поне 3 нови попълнения. Преди партито босът проведе 30-минутна среща с най-влиятелните фенове на "Ботев". Страните обаче се разбраха да не разкриват какво са си казали. Факт е, че след соарето усмивките по лицата на привържениците грееха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай