Борислав Михайлов с покана за срещата между Ривър и Бока

Президентът на БФС е получи признание от Алехандро Родригес

Борислав Михайлов с покана за срещата между Ривър и Бока | StandartNews.com

Президентът на БФС Борислав Михайлов е получи специално признание от страна на Алехандро Родригес, оглавяващ футболната конфедерация на Южна Америка - КОНМЕБОЛ, и от ръководителя на Кралската футболна федерация на Испания Луис Рубиалес, които са му изпратили специална покана за предстоящия мач-реванш от финалите на Копа Либертадорес 2018 между отборите на Ривър Плейт и Бока Хуниорс на 09.12 на "Сантиаго Бернабеу".

Както е известно, сблъсъкът между аржентинските грандове бе отлаган неколкократно, но накрая бе решено, че срещата ще се проведе в Мадрид. Зрелищният финал за континенталната клубна титла на Южна Америка е от 21:30ч.

Поканата към Борислав Михайлов е красноречив знак за уважение, предвид факта, че президентът на БФС е член на Изпълнителния комитет на УЕФА, който няма отношение към администрирането на турнирите под егидите на други континентални асоциации.

"Въпреки извънредните и непредвидени обстоятелства, съпътстващи двубоя-реванш, КОНМЕБОЛ и РФЕФ биха желали да ви поканят за специален гост на това единствено по рода си събитие", се казва в официалната покана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай