Боримиров вече не е шеф на ДЮШ в Левски

Колев каза, че клубът е тръгнал по нов път и трябва да се разделим, обяви той

Боримиров вече не е шеф на ДЮШ в Левски | StandartNews.com

Даниел Боримиров вече не е директор на детско-юношеската школа на Левски. Той и главният методист на клуба Нестор Юруков са били уведомени от изпълнителния директор на "сините" Павел Колев, че вече няма да изпълняват своите задължения, съобщи Дарик радио. Боримиров е събрал треньорите от школата, за да им съобщи новината.

"Не съм го очаквал, никой не го е очаквал при положение, виждаме преди пет години, когато представих моята концепция за развитие на ДЮШ – в нея всичко това е заложено. Най-вероятно през следващата седмица ще направим една пресконференция с Нестор Юруков и ще запознаем всички. Това, което съм представил като план за развитие, какво сме постигнали. Всички тези юноши, които бяха интегрирани в първия отбор, аз лично съм ги докарал. Нашият план за мен е успешен. Може да се види и класиранията на отборите и купите, които сме взели за тези пет години", коментира Боримиров за "Нова".

"Даваха се пари за какви ли не чужденци, а на школата не се обръщаше внимание. Ако бяхме спестили заплатата на поне един такъв чужденец. Както вече виждаме в последните 10 мача, откакто станаха и треньорите от школата, наложихме в тези мачове юношите и видяхме, че те се справиха по един много добър начин. Виждате, че резултатът е същият, както и преди това със скъпоплатените треньори. Значи нашите треньори от школата не са по-лоши тези треньори, които бяха взети", заяви още Даниел Боримиров и добави:

"Не, не са ни изтъкнати никакви мотиви. Павел Колев благодари за добре свършената работа и каза, че клубът възнамерява да тръгне по нов клуб и трябва да се разделим. Не ми е приятно след като ти кажат, че си си свършил добре работата. Имаме толкова юноши, които са в първия отбор. Ние сме си свършили работата, а защо ни махат, можете да питате него."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай