Бомба на Острова! Сензационна новина за Уейн Рууни

Какво следва

Бомба на Острова! Сензационна новина за Уейн Рууни | StandartNews.com

Уейн Рууни обмисля да се качи на боксовия ринг, гръмнаха английските медии. Бившият нападател на Евертън и Манчестър Юнайтед вече преговаря с промоутъра на боксовата серия KSI's Influencer - Кале Зауерланд.

38-годишният мениджър се е провалил навсякъде, където е водил отбори. Последното му падение беше в Бирмингам.

Рууни не от вчера е фен на бокса. През 2015 г. се появи видео от негов спаринг със съотборника му в Юнайтед Фил Бардсли. В края на клипа Уейн се пльосна на пода в собствената си кухня. В следващия мач той отбеляза срещу Тотнъм и отпразнува гола с препратка към случката.

Сега обаче бившият футболен национал на Англия твърдо е решил да сложи  ръкавиците. Този път сериозно.  Без никакви шегички като тази с Фил. 

„В момента вървят преговори за намиране на съперник на Рууни. Има няколко варианта. Един от тях е Джейк Пол, но там Рууни няма никакви шансове. Вероятно ще му намерят нещо по-леко“, твърди още пресата на Острова, припомняйки, че като мъничък Уейн е тренирал за кратко бокс.

Не се пише и кога евентуално Рууни ще се качи на ринга. Поне в медиите. Иначе в социалните мрежи върви слух за есента, пише "Блиц".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай