Бизнесмен даде умопомрачителни пари, за да гледа Меси и Роналдо

Този двубой ще е и дебют за португалеца в Саудитска Арабия

Бизнесмен даде умопомрачителни пари, за да гледа Меси и Роналдо | StandartNews.com

Умопомрачителните 2,6 милиона долара бяха извадени за специален билет за мача между Кристиано Роналдо и Лионел Меси на 19 януари в Рияд, пише gong.bg. Двете звезди на световния футбол ще излязат един срещу друг в приятелски мач между ПСЖ и сборен тим от най-добрите играчи на саудитските "Ал Хилал" и "Ал Насър", чийто капитан ще е португалецът.

Този двубой ще е и дебют на Роналдо в Саудитска Арабия, тъй като от пристигането си в "Ал Насър" досега той нямаше право да играе поради различни административни спънки. 

Специалният билет, озаглавен „Отвъд въображението“, е пуснат на търг, който приключва на 17 януари. Този, който извади най-много пари за него, ще получи правото да участва в награждаването, да посети двете съблекални на отборите и да се срещне лично с Меси и Роналдо. Засега в наддаването с 2,6 милиона долара води саудитският бизнесмен Мушреф Ал-Гамди, който е генерален мениджър на група за недвижими имоти, съобщава „Марка“.

Двубоят между ПСЖ и сборния тим ще сблъска Меси и Роналдо за пръв път от 2020 г., когато "Ювентус" на Кристиано победи "Барселона" на Лео с 3:0 в Шампионската лига.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай