Бившите на Николета делят стая в Правец

Бившите на Николета делят стая в Правец | StandartNews.com

Исках да тръгна точно с Италия, обяви Петев

Николай Михайлов и Валери Божинов заровиха томахавката на войната и отново са дружки. Двамата дори ще делят една стая по време на лагера на националния отбор в Правец преди квалификацията с Италия в събота. Ники и Валери решиха, че повече няма какво да делят помежду си. Първият се раздели с Алисия, от която Валери има дете. Божи пък е в развод с Николета Лозанова, по която вехнеше вратаря. Между двете двойки се водеше истинска битка по "Фейсбук" в последните няколко години. Сега обаче двамата искат да дадат пример на съотборниците си за истинска дружба преди сблъсъка с "адзурите".

"Решението не е мое. Сами си избират кой с кого ще спи", отсече селекционерът Ивайло Петев. "Не съм говорил с футболистите. Ще го направим след вечерята. Притеснения нямам, важното е играчите да са спокойни. Има време, ще видите в събота кой ще носи капитанската лента", продължи треньорът.

"Дисциплина ще има, ако тя съществува във всяка сфера на живота. Разбира се, че държа на това. Дори и да можех да избирам да тръгна срещу Азербайджан, Норвегия или Хърватия, пак ще да се спра на Италия. Това е съперник, който не се нуждае от представяне и реклама. Гледах им много мачове, но важното е как ще се представим ние", каза още Петев.

Селекционерът прикани феновете да напълнят стадиона. "Имах приятелски и полезен разговор с Любо Пенев. Ще взема под внимание думите му", завърши треньорът.

Конте брани с гърди "туземците"

Не съм първият треньор, който извика "туземци" в националния отбор, нито пък ще бъда последен", защити се селекционерът на Италия Антонио Конте. Той разбуни духовете в страната с повиквателните към родените в Южна Америка Васкес и Едер. "Каморанези стана световен шампион, Мота се представи отлично, Палета, Ледесма, Ромуло", продължи Конте. Един от най-яростните му противници бе Роберто Манчини. "Жалко, в Италия вече няма място за италианци", отсече треньорът на "Интер". "След като имат паспорти, значи са италианци", отсече шефът на федерацията Карло Тавекио.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай