Без парфюми на финала за Купата

СДВР обяви мерките за сигурност преди Ботев - Локо

Без парфюми на финала за Купата | StandartNews.com

Полицията обяви мерките за сигурност преди утрешния финал в турнира за Купата на България между Ботев Пд и Локо Пд. Мачът е на националния стадион от 19,00 часа.
"В деня на мача няма да бъдат продавани билети както на касата пред стадион "Васил Левски" така и в цялата система на Eventim в страната. Днес е последната възможност за закупуването на пропуски като бе обявено, че това ще е възможно до 19,00 на касата и до 20,00 в мрежата на Eventim. В деня на мача за всички, които смятат да пътуват с коли е важно да отбележим, че бензиностанциите и отбивките на магистралата към София и обратно ще бъдат затворени. Желателно е тези от Вас, които ще посетят финала да се съобразят и с извършващите се ремонти дейности на магистарала „Тракия“, както и с трафика в столицата.
Важно е всички да носят лични карти, както и да бъдат информирани, че деца до 16 години влизат само с декларация и придружител, а юноши до 18 години само с придружител. За деца до 7 годишна възраст входът е свободен. Вратите на стадиона ще бъдат отворени след 16,00 часа.
На стадиона няма да бъдат допускани: чадъри, парфюми, всякакъв вид оръжия както и други предмети, които по някакъв начин биха застрашили безопасното протичане на мача. В случай, че времето не е благоприятно може да носите дъждобрани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай