Берое победи на изпроводяк грузински слабак

Берое победи на изпроводяк грузински слабак | StandartNews.com

Стара Загора. Берое победи грузинския „Сабуртало" /Тбилиси/ с 2:1 в последната си контрола на турска земя. Мачът се игра днес близо до базата на старозагорци в турския курорт Алания. И трите гола са паднали през втората част ва рамките на 10 минути. Резултататът е открил за беройци в 63-та минута Селим Керкар. Георги Карашавили изравнява в 69-та минута, а две минути по-късно Жуниор Мапуку отбелязва победния гол, четвърти в неговия актив за предсезонната подготовка.
Според наблюдатели на стадиона беройци са били пълен господар на терена и през двете полувремена и само многото пропуски са причината за скромната победа. За силата на грузинците пък говори красноречиво факта, че те са създали голови ситуаци по-малко от пръстите на едната ръка...

Берое ще отпътува за Стара Загора в сряда и ще продължи подгоговката си у дома. Преди първия мач за Купата на България на 15 февруари на стадиона под Аязмото е предвиден още една приятелска среща с Марек. Част от играчите ще подсилят пък втория отбор, който ще участва на традиционния пролетен турнир Поморие-къп м крайморското градче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай