Бербо потвърди, идва за тениса

Родителите ми често почиват в България, разкри Хантухова

Бербо потвърди, идва за тениса     | StandartNews.com

София. Димитър Бербатов потвърди пред организаторите на "Турнира на шампионките", че ще присъства на финала в София. Футболната звезда е поел ангажимент чрез фондацията си и в неделя ще направи всичко възможно да бъде на трибуните в "Арена Армеец". Тенис надпреварата стартира утре, а шампионският мач е на 4 ноември. Като ВИП гост е поканен и премиерът Бойко Борисов.

Звездната осмица на състезанието вече се събира. Рано сутринта вчера майсторките с ракетата изпробваха съоръжението. Най-ранобудни бяха Цветана Пиронкова и бившата ╒1 в света Каролин Возняцки. Те тренираха по едно и също време в голямата и малката зала. След тях да пробва настилката влезе един от секссимволите на женския тенис - Даниела Хантухова. Датчанката и словачката пристигнаха по късни доби в събота.

Возняцки заяви намеренията си да спечели титлата в София. "Знам много за България, защото моите родители често почиват тук и са ми разказвали доста. Свързвам страната ви и с Димитър Бербатов", заяви пък Хантухова.

Цвети Пиронкова пък загря за надпреварата с футболен мач. Пловдивчанката подкрепи любимия си "Локомотив" срещу "Левски" от сектор "А" на "Герена". Гаджето на Цвети - Мишо, е бивш футболист на "смърфовете" и именно той я заведе на двубоя. Първата ни ракета говори откровено и пред bТВ. "Дядо ми Никола, който е баща на майка ми, много ми помогна в началото. Продаваше имотите си в Родопите, за да може да ни помага финансово", разкри най-добрата ни тенисистка за първите си стъпки в този спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай