Бербо падна и от последния

Не очаквайте надменния българин в "Арсенал", пишат на Острова

Бербо падна и от последния | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов и "Фулъм" продължават да затъват. Тимът падна 1:4 у дома от последния преди началото на 18-ия кръг в Англия "Съндърланд". Бербо игра цял мач, но не направи нищо запомнящо се.

Голът за "котиджърс" вкара Стив Сидуел. Хеттрик за "черните котки" наниза Джонсън (29, 69, 85-д), един добави Ки (40). Поражението оставя "Фулъм" на 16-о място с 19 т. Конкурентите за оцеляване обаче ги застигнаха. Именно "Съндърланд" вече заема 19-о място със 17 т., колкото има и последният "Кристъл Палас", който падна 0:2 от "Тотнъм".

С по 18 т. са "Уест Хем" и "Кардиф". "Чуковете" спечелиха с 1:0 като гости именно срещу тима от Уелс. Поне до днес Англия има нов лидер и това "Челси". "Сините" биха 2:0 като гост "Хъл" и събраха 46 т., 1 повече от "Арсенал" и 2 от "Ман Сити".
На Острова продължават спекулациите около бъдещето на Бербатов във "Фулъм". "Не очаквайте българина с надменно първо докосване на топката да отиде в "Арсенал". Вярно е, че Арсен Венгер има нужда от нападатели в този момент, но трябва да се вземе фактът, че след време всички контузени ще са възстановят и тогава няма да има място за настоящите голмайстори на клуба", сигурни на Острова.

Вместо Бербатов "Арсенал" ще вземе младата звезда на "Шалке" Юлиан Дракслър, твърди "goal.com". Според изданието "артилеристите" са готови да предложат цена около 40 млн. плюс нападателя Афобе. Първоначално Арсен Венгер е мислил за този ход през лятото, но контузията на Тео Уолкът го накара да форсира нещата. Както е известно, английският национал ще отсъства поне 6 месеца.

Също вчера "Евертън" постигна победа с 2:0 над "Норич". "Саутхемптън" пък надигра 1:0 "Уест Бромич".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай