Бербо идва, кълнат се на Черно море

Ще направи супертим с Малуда и Босингва, радват се в "Трабзон"

Бербо идва, кълнат се на Черно море | StandartNews.com

Димитър Бербатов е наш играч от януари, заклеха се за пореден път босовете на турския "Трабзонспор". Желанието на феновете на черноморския гранд е същото - 32-годишният българин да облече фланелката в бордо и синьо. В южната ни съседка потриват доволно ръце, че Бербо ще направи супертим с други бивши звезди от Премиършип - Флоран Малуда и Жозе Босингва.

"Трабзонспор" хвърли луди пари преди началото на сезона, но в момента крета на седмо място в класирането. Клубът обаче разполага с огромен бюджет, като само за зимна селекция ще бъдат отпуснати нови 20 милиона евро. Трансферна цел е и датският национал Корнелиус от "Кардиф". "Трабзон" е един от петте най-успешни отбора в Турция, фенската му маса се оценява на 12,5 милиона души. Преди време при "черноморците" играха българите Георги Марков и Тодор Янчев.

Само ден по-рано пък испански медии съобщиха дори за интерес на "Барса" към Бербо. "Знаете, че от месец не коментирам нищо, свързано с Димитър", лаконичен беше пред "Стандарт" мениджърът на футболиста Емил Данчев. "Много неща, които се пишат, звучат добре, но не значи, че са истина".

Както е известно, в Англия вдигнаха мерника на Бербатов след лошата серия на "Фулъм" напоследък. Прогнозите са, че българинът ще си тръгне под ръка с холандския мениджър Мартин Йол.
Страницата подготви:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай