Бербо аут от "Фулъм"

Митко напуска през зимата, потвърди Данчев

Бербо аут от "Фулъм" | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов е все по-близо до изхода от "Фулъм". Българинът изненадващо остана извън групата на "котиджърс" за домакинството на "Манчестър С" (2:4). Няколко часа преди мача мениджърът Рене Мюленстийн обяви, че ще води разговори с Бербатов за бъдещето му след Нова година.

Това обаче е малко вероятно да се случи предвид пренебрегването му срещу "гражданите". Пред ТВ7 агентът Емил Данчев потвърди думите си от преди няколко седмици. "Вече не се чувства съвсем щастлив, както се изразяват в клуба. Неговото желание е да се раздели с тях през януари", заяви Емил Данчев. Агентът сподели, че нападателят ще продължи кариерата на Острова. Сериозен интерес към футболиста според медиите на Острова проявяват почти всички големи клубове, начело с "Арсенал". "Това, което мога да ви кажа, е, че се работи по няколко версии. Неговото желание е да остане още в Англия и смятам, че това ще се получи", добави Данчев. Загубата от "гражданите" остави "Фулъм" в зоната на изпадащите с 19 т. Толкова има и 18-ият "Кристъл Палас".

Александър Тонев записа 67 мин за "Астън Вила" при загубата 1:2 като гост на "Сток". Българският национал започна титуляр, но бе заменен точно след изравнителния гол на Либор Козак. На мястото на Тонев се появи Джордан Боувъри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай