Бербатов завърши с гол, милиардер го води в "Монако

Бербатов завърши с гол, милиардер го води в "Монако | StandartNews.com

Монако. Димитър Бербатов е пред трансфер в "Монако", гръмна френския "Евроспорт". Според изданието, собственикът на тима от княжеството Дмитрий Риболовлев иска да вземе българина като част от стабилната селекция, която клубът готви за новия сезон. Както е известно, седемкратният шампион на Франция се завърна в "Лига" 1. Самият Риболовлев пък е 13-ят най-богат руснак, а състоянието му е 9 млрд. долара.

Очаква се агентът на Бербо, Емил Данчев, да пристигне в княжеството през следващите седмици, за преговори. Според "Евроспорт" още миналия сезон "Монако" е водил разговори за Бербо, но той отказал да играе в Лига 2. В последните седмици усилено се твърди, че "Монако" иска да купи Радамел Фалкао, Карлос Тевес и Жоао Моуриньо.

Иначе Бербатов и "Фулъм" завършиха сезона във Висшата лига с победа. "Котиджърс" биха 3:0 като гост "Суонси", а второто попадение бе дело на българина. Бербо реализира от малка дистанция в 77-ата мин. Преди това Алекс Качаниклич откри, а крайния резултат оформи Урби Емануелсон.

По същото време шампионът "Ман Юн" завърши драматично 5:5 като гост "Уест Бромич" в последния двубой на Сър Алекс Фъргюсън. Това бе и неговият мач номер 1500.

До място в Шампионската лига пък стигна "Арсенал", който надигра 1:0 "Нюкасъл" и завърши четвърти, а "Тотнъм" остана пети и ще играе в Лига Европа.

Ето и всички резултати от последния 38-ми кръг във Висшата лига:

Челси – Евертън 2:1

Ливърпул – Куинс Парк Рейнджърс 1:0

Манчестър Сити – Норич 2:3

Нюкасъл – Арсенал 0:1

Саутхемптън – Стоук Сити 1:1

Суонзи – Фулъм 0:3

Тотнъм – Съндърланд 1:0

Уест Бромич – Манчестър Юнайтед 5:5

Уест Хем – Рединг 4:2

Уигън – Астън Вила 2:2

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай