Бербатов зае своето място в историята на Фулъм

Бербатов зае своето място в историята на Фулъм  | StandartNews.com

Лондон. Димитър Бербатов получи поредно страхотно признание след трансфера си във Фулъм. Привличането на българина влезе под номер 5 в класацията, на сайта на "котиджърс", за ключови събития в цялата история на лондонския клуб.

"Последният ден от трансферния прозорец - 31-и август, 2012-а година, бе много вълнуващ момент за клуба. Тогава бе потвърдено привличането на на Димитър Бербатов от Манчестър Юнайтед. Контрактът бе за две години.

Българинът бе оценен на 30,75 милиона лири, когато премина в най-успешния клуб във Висшата лига. Той подписа с "червените дяволи" през 2008-а година и за четири години вкара 56 гола в 149 мача. С Юнайтед той спечели два пъти Висшата лига, Купата на лигата, и Световното клубно първенство", така започва материалът за Бербатов.

Колегите от официалната страница на Фулъм правят обзор на кариерата на Бербатов, като представя и някои ключови цитати от бившия български национал. Цитиран е и мениджърът на лондончани Мартин Йол.

"На 32 години, Бербатов не показва никакви признаци да забавя темпото. Той отново ще бъде ключов играч за нас в предстоящата кампания", оценяват още от сайта, като припомнят, че българинът реализира 15 гола в 33 мача през миналата кампания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай