Бербатов вариант за Барселона, пишат в Испания

Бербатов вариант за Барселона, пишат в Испания  | StandartNews.com

Барселона. Димитър Бербатов е вариант пред ръководството на Барселона. Това пише испанското издание Sport. Според изданието новият наставник Тата Мартино иска да привлече в състава си типичен централен нападател, който да може да бележи с глава. Освен българина обаче сред имената, които се спрягат са още това на Робърт Левандовски (Борусия Дортмунд), Серхио Агуеро (Манчестър Сити), Мирослав Клозе (Лацио) и Дидие Дрогба (Галатасарай).

Sport пише, че нападателя на Фулъм Бербатов може да попадне в летния трансферен списък на Барселона. Изданието припомня, че контрактът на българина с лондонския тим изтича в края на сезона. "Бербатов има голям опит - Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм, и въпреки че е на 32 години е подходящ за ролята, за която Тата Мартино търси футболист, пишат колегите от Испания.

Наскоро пък се появиха информации в медиите в Англия, че самият Бербатов не е доволен във Фулъм и може да потърси трансфер още през зимата. Интерес към него има и от страна на няколко турски отбора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай