Бербатов, Манолев и компания с хикс в Бирмингам

Бербатов, Манолев и компания с хикс в Бирмингам | StandartNews.com

Бирмингам. Димитър Бербатов записа цял мач за "Фулъм" при равенството 1:1 срещу "Астън Вила" в Бирмингам. Станислав Манолев започна на пейката двубоя от 33-ия кръг на Висшата лига, но още в 9-а минута замени Деймиън Дъф, който получи разтежение.

Бербатов имаше две отлични възможности да се разпише, но ударите му така и не намериха целта. Манолев се представи на високо ниво, след като се появи в игра.

Домакините от Бирмингам създадоха повечето опасни ситуации през първото полувреме, но пореден силен мач записа вратарят на „котиджърс" Марк Шварцер.

Може би най-добрия шанс за гостите преди почивката пропусна Бербатов, след като ударът му по тревата от границата на наказателното поле отиде в аут.

Българският нападател имаше отлична възможност да открие резултата в 50-а минута, когато бе изведен добре, стреля по тревата, но топката срещна страничния стълб. При повторенията обаче се видя, че Бербатов се е намирал в положение на засада, преди да получи топката.

Все пак, домакините излязоха напред в 55-та минута. Шарл Н'Зогбия се оказа най-съобразителен при едно разбъркване в наказателното поле на Фулъм и с плътен удар не остави шанс на Шварцер за 1:0.

Лондончани изравниха с голяма доза късмет в 65-а минута, когато Брайън Руис центрира от корнер, а Фабиан Делф с глава отклони в своята врата за 1:1.

Във временното класиране "Фулъм" заема 10-о място с актив от 40 точки. "Вила" е 16-и с 35 точки.

Други резултати от деня:
"Арсенал" – "Норич" 3:1
"Евертън" – КПР 2:0
"Рединг – "Ливърпул" 0:0
"Саутхемптън" – "Уест Хем" 1:1

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай