Бербатов концентриран върху Фулъм, Тотнъм с оферта

Бербатов концентриран върху Фулъм, Тотнъм с оферта  | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Фулъм Рене Мюленстийн заяви, че Бербатов е изцяло концентриран върху играта си за клуба, въпреки че предстои лондонско дерби срещу Арсенал през уикенда. Спецът добави, че българинът ще има скрит мотив да се представи добре на "Емирейтс" в събота.

Според спекулациите на Острова именно "топчиите" са един от кандидатите да привлекат нападателя на "котиджърс".

„Той е играч на Фулъм и така се готвим. Нямаме абсолютно никакъв проблем. Защо съм толкова уверен? Защото го познавам, знам какъв е той. Берба вижда това като важен мач за Фулъм, който стана още по-важен заради резултата срещу Съндърланд. Ще бъде достатъчно трудно – вижда формата, в която се намира Арсенал, така че не мисля за това и за минута, а съм сигурен, че той също", коментира холандецът на обичайния си брифинг преди всеки двубой от Висшата лига.

В същото време, съотборникът на Бербатов Стив Сидуел изрази надежда, че българинът няма да напусне тима. "Тази година, може би не е отбелязал толкова много попадения, колкото му се иска, но продължава да прави много на терена. Дори да не е вкарал гол, той е много полезен, с положенията, които създавам. Очевидно е, че не сме в много добра форма този сезон, като отбор, и той не може да бъде винен единствен за това", коментира полузащитникът.

Спортното издание Goal.com пък вчера излезе с информация, че ръководството на Тотнъм ще отправи оферта за Бербатов. "Шпорите" са на пазара за нападатели, след като Джърмейн Дефоу напусна тима и отиде да играе в канадския Торонто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай