Бербатов: "Майната ви" на футболните страхливци

Аз съм символът на промяната

Бербатов: "Майната ви" на футболните страхливци | StandartNews.com

Митко Бербатов всяка седмица прави анализи на своя сайт. Той обича да говори директно, честно и не държи да се харесва на всеки. Такъв си беше и като футболист.

Ето някои доста интересни неща от последните му коментарии.

"Пуснах му на Стоичков SMS за празника и му пожелах само да е здрав, нищо повече! Имах удоволствието да работя с Ицо, когато ми беше треньор в националния отбор. Разбирахме се чудесно и той ми даваше свобода да изразявам себе си на терена!

Претендентите за титлата според мен са "Лудогорец" и ЦСКА. Като изявения фаворит е "Лудогорец". Участието в Европа дава възможност на нашите отбори и играчи да покажат на какво са способни пред по-голяма аудитория и може би някой от играчите да бъде продаден,

Публиката. Много деликатна тема! От една страна имат право, тъй като се пускат зрители на други събития, и то на закрито! Но от друга - видяхме, че за съжаление не сме от най дисциплинираните фенове и веднага се получава скупчване на много хора на едно място.

Но не се ли спазват мерките, вината ще бъде пак на феновете и стадионите пак ще бъдат затворени!

Петър Жеков е един от най-голямите голмайстори в България, дори може би най-големият. Но идва момент, в който почти всеки рекорд бива подобрен. Трябва да се радваме и уважаваме професионализма и целеустремеността на хората, които чупят рекорди!

Венци Стефанов? Венци мина 70 години и няма място в следващия Изпълнителен комитет. Но всъщност мисълта да пусне кокала го ужасява. Лошото е, че от изявленията му, когато говори за други хора, толкова често се чува откровен расизъм, дискриминация, лъжи, че се чудя как му дават поле за изява?

Защото аз символизирам промяната, а тя не се иска и не се търси от определени хора! 

Аз казах "майната ви" точно на такива хора от управлението на футбола, които не уважават успехите на другите, хора, за които злобата и интригите са ежедневно занимание. "Майната ви", която видяхме че се получи пак преди известно време, точно поради същите причини. И пак ще се случи, ако се продължава по същия начин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай