Бекс се целува на хокеен мач

Дейвид хвърля 25 млн. долара за футболен тим в Маями

Бекс се целува на хокеен мач | StandartNews.com

Незабравима вечер на хокей изкара Дейвид Бекъм. Той гушна дъщеричката Харпър зад големия си приятел Том Крус. До него бяха Виктория и синовете им.

Най-отзад пък седна Конър, синът на холивудския актьор (виж снимката). Компанията се наслади на хокейния мач между "Ел Ей Кингс" и "Сан Хосе Шаркс", спечелен 2:1 от "Кралета". Камерите в залата дори уловиха Дейвид и Харпър в забавата "Целувка". Прочутият татко се засмя и целуна Харпър. Малката пък беше седнала току до резервните скамейки и не спря да закача хокеистите.

Днес Бекс е чакан на баскетболния мач в Маями между "Хийт" и Пейсърс". Визитата е чист бизнес. Дейвид иска да основе футболен тим в Маями и да му купи мястото в МЛС.

Очаква се той да се изръси с 25 милиона долара за целта. Нищо работа, след като "Манчестър Сити" и бейзболният "Янкис" платиха 100 милиона долара, за да вкарат в сокър лигата свой тим - "Ню Йорк Сити". За парите на Бекъм обаче се облизват още няколко града без представители в МЛС - Атланта, Сан Диего и Сан Антонио. Комисионерите на лига държат на Маями, тъй като в тази част на страната липсва достатъчно интерес към европейския футбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай