Баждеков: Смяната на Стоянович беше правилна

Клубът ще се запази, категоричен е бившия изпълнителен директор на "сините"

Баждеков: Смяната на Стоянович беше правилна | StandartNews.com

"Треньорската смяна в Левски е правилна". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Константин Баждеков. Той работи 18 години като изпълнителен директор във футболния клуб. 

"Едва ли ситуацията в Левски може да се нарече притеснителна. Мисля, че първите действия на новия изпълнителен директор вървят в правилната посока. Вярвам, че клубът ще се запази. Вървят процеси на смяна на собствеността. Затова е нормално да се дадат и поле за изява на нови хора, които да влязат в клуба. Павел Колев има достатъчно теоритическа подготовка, а последните години и практическа подготовка да работи успешно в Левски. Вярвам, че той може да се справи. 
Смяната на треньора мога да се определи като удачна. Славиша Стоянович не бе катеторичен дали остава или ще си тръгне. Затова и идването на Георги Дерменжиев е навреме. Мисля, че и самата смяна стана доста цивилизована. Така и Георги Дерменджиев ще може още по-бързо да се запознае с обстановката в клуба. Последните години и по мое време имаше моменти, в които бе трудно за взимането на лиценз за участие в Европа. Сега смятам, че в Левски имат достатъчно време да се спазят всички срокове", добави Константин Баждеков.

 

фото БГНЕС

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай