Батков: Николай Митов остава треньор на "Левски"

Батков: Николай Митов остава треньор на "Левски" | StandartNews.com

София. "Николай Митов е новият - стар старши треньор в "Левски". Ще му помогнем, ще му подсилим щаба, ще вземе 1-2 нови попълнения, не повече", това заяви собственикът на "Левски" Тодор Батков след победата с 1:0 над "Лудогорец" на стадион „Георги Аспарухов".

Два кръга преди края, "сините" са почти сигурен шампион, като единствено трябва да се справят със "Славия" в последния си мач.

Ето какво още каза собственикът на "Левски":

Невероятно съм щастлив. Има справедливост. Има Господ и Господ обича "Левски". Влизаме в юбилейна, вековна година като шампиони. Остава ни един мач срещу "Славия", в който да победим и вдигнем титлата. Искам да пожелая на Ботев да бие "Лудогорец", защото знаете, че загубиха незаслужено.

Не мога да опиша щастието си. Три безсплодни години. Не крада държавата, не взимам от бюджета, не съм монопол. Обичам Левски и България. Колко кървави пари съм налял в клуба?! Газпром ме покани на финала на ШЛ. Сега съм пред голяма дилема - дали да вдигна титлата или да отида на финала.

Обичам и феновете на отбора. Без тях "Левски" няма да е "Левски". Те са 12-ти, 13-ти, 15-ти играч. Без тях нямаше да се вдигнем. Футболът е една магия. Надявам се отборът да е първи и да вдигнем 27-та титла. Не говоря за ония с 31, от които 10 служебни титли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай