Банско приема ММА битка между България и Гърция

Банско приема ММА битка между България и Гърция | StandartNews.com

Банско. Остават броени часове до старта на един грандиозен спортен гала-спектакъл. След по-малко от 72 часа българските ММА бойци ще се изправят пред гръцките си опоненти. Пет мача ще бъдат видени на арената в Гранд Хотел Банско. На 14.12.2013 от 21.00ч българските гладиатори и амазонки ще се срещнат очи в очи с топ бойците на Гърция, съобщават организаторите.

Утре /13.12.2013/ от 9.30ч. ще се проведе открита тренировка с присъствието на големите имена в ММА спорта като Георги Стоянов - Станчев шампион на България в категория до 70 кг., Сотир Кичуков - шампион на България в категория до 63 кг., Теодор Карастоянов - треньор на националния отбор на България, под зоркия поглед на един от култовите съдии в този спорт - Пламен Петров – Легендата. На тренировката ще присъстват и други известни таланти и млади надежди на България в този сравнително нов спорт. Ще можем да проследим начина, по който бойците се подготвят за големите битки и ритуалите, които имат и спазват за успех и победа. За първи път сблъсък между две ММА дами, Мария Учкова и Надя Адамополу, среща на женственост, финес и сила, едновременно истинска наслада за очите за любителите на този спорт.

Утре от 18.00ч. ще се проведе и зрелищният Кантар на състезателите. Всички бойци ще бъдат претеглени, за да докажат своята категория.

1. Категория 53 кг Адамопулу Нандиа срещу Мария Учкова
2. Категория 63 кг. Папунаишвили Георги срещу Сотир Кичуков - Поморие
3. Категория 84 кг. Гиатрас Агелос срещу Пламен Пенчев - Русе
4. Категория 70 кг. Папагеоргиу Панайотис срещу Георги Станчев - Бургас
5. Категория 84 кг. Зураб Зарнадзе срещу Деян Топалски - София

Събитието ще започне в събота, точно в 21.00ч. Сблъсъка на титаните ще бъде излъчен по ТВ7 на запис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай