Балотели саботира телевизията на шефа

Това момче е завършен идиот, скочи сенатор

Балотели саботира телевизията на шефа | StandartNews.com

Неапол. Поредна порция гафове сътвори лошото момче на Италия Марио Балотели преди квалификацията с Армения в Неапол. Нападателят на Милан първо налетя на оператор от телевизията на шефа си Силвио Берлускони. Супер Марио пробва да счупи камерата му при пристигането под Везувий. Той се ядоса, че обективите бяха наврени под носа му.

"Простете му. Момчето е младо, има време да се поправи. Просто напрежението му идва вповече", обяви шефът на федерацията Джанкарло Абете. Но Балотели не спря дотук. Той обяви, че появата му в център за борба с Камората е пълен фарс. "За какво съм им? Нали съм лице на мафията! Освен това идвам в Неапол, за да играя футбол, а не да ме занимават с глупости", написа в "Туитър" нападателят, с което предизвика взрив на Апенините.

"Това момче е пълен идиот. Прекрасен пример за разглезените деца, които получават много пари, а не ги интересува нищо", отсече кратко и ясно сенатор Росария Капачионе от демократическата партия. Капачионе е бивша журналистка, която се прочу със статиите и разкритията срещу Камората. Марио по-късно си призна, че е сбъркал и ще спре да се изявява в мрежата. Следващата спирка на националния отбор ще бъде в Лампедуза. Там ще бъдат почетени загиналите емигранти.

"Балотели е много свястно момче", обяви прокурор Антонело Ардитуро, който бе домакин на националите в Нуово Куатро. "Поговорихме си доста. Той е съвсем друг от това, за което го представят", продължи Ардитуро. "Битката с мафията е национална, а не само на един играч", допълни той.

"Марио, защо винаги ти? Винаги обиден и гневен!", скочиха медиите в Италия, на които простотиите на Балотели вече им идват до гуша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай