Балъков подаде оставка като национален селекционер

Красимир няма да води представителния ни тим

Балъков подаде оставка като национален селекционер | StandartNews.com

Красимир Балъков е подал оставка като селекционер на българския национален отбор. Това разкри президентът на Славия Венцислав Стефанов. "Взехме решение и единодушно подадохме оставки. Данчо като първи вицепрезидент прецени, че Михаил Касабов трябва да ръководи до насрочването на следващия Изпълком, когато ще се насорич Конгрес, за да може футболното първенство да продължи и да няма напрежение, за да се успокои ситуацията и да няма напрежение."

"Няма да коментирам думите на президента Борислав Михайлов", обяви Стефанов. "Красимир Балъков прецени, че трябва да подаде оставка, след като президентът и цялото ръководство е подало оставките си. Аз казах това, което мисля. Всеки си каза мнението. Толкова много напрежение се създаде на този мач с Англия. Толкова неща се случиха, че нещата стигнаха до тук. Президентът, Изпълкомът и треньорите си подадоха оставките. Дано това да е за доброто на футбола", добави той.

След това и Балъков потвърди новината:

"Искам да кажа, че не оставям момчетата и не бягам от отговорност. Ако те преценят, че аз съм проблема на българския футбол. Аз си подадох оставката, те дискутират наляво, надясно. Вече не съм селекционер. Ще стискам палци на следващия национален селекционер", обяви той.

Мишо Касабов поема временно БФС

Михайлов: Бях до тук, сега отивам за риба

Само Саутгейт чу втори расистки възгласи, обяви Боби

Боби не познавал половината отбор срещу Англия

Продължава изслушването на Балъков

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай