Авер на Стенли зачеркна Бербо

"Трабзон" ревнаха от високата цена на Митко

Авер на Стенли зачеркна Бербо | StandartNews.com

Лондон. Бившият съотборник на Стилиян Петров Нийл Ленън сложи край на възможността Димитър Бербатов да си уреди пенсионен бонус в "Селтик". Мениджърът на гранда от Глазгоу обяви, че не му трябват футболисти като българина. Ленън не искал да се повторят гафовете с Роби Кийн, Крейг Белъми и Фреди Люнгберг. Появата им на "Паркхед" бе краткотрайна и разочароваща. Затова Ленън се обяви против решението на шефовете да му докарат Бербатов от "Фулъм". Слуховете, че Митко ще се раздели с "котиджърс", се увеличиха, след като той пропусна гостуването на "Хъл". Никой на Острова и в Европа не вярва на версията - болки в слабините. "Не ми трябват футболисти, които могат да си отидат утре", категоричен е Ленън за Бербатов.

Медиите в Турция пък тръбят, че на шефовете на "Трабзон" е на път да им писне от колегите им във "Фулъм". Причината за това е, че лондончани не искат да отстъпят и държат висока цена за Бербатов. Комшиите ще направят последен опит да я смъкнат, но ако това не се случи, ще се откажат от Митко. Вместо това се се насочили към Макси Лопес, Флоран Малуда и Жозе Босингва. От "Трабзон" вече били започнали разговори с личните им агенти и опипвали почвата дали клиентите им са съгласни да дойдат край Черно море.

Един от отборите, които искат Бербатов - "Арсенал", ще посрещне новата 2014 година на върха в класирането във Висшата лига. "Топчиите" биха 1:0 "Нюкасъл" на негостоприемния "Сейнт Джеймсис Парк" с гол на Оливие Жиру (65). "Арсенал" събра 42 т., една повече от втория "Манчестър С". Други резултати от Англия: "Кардиф" - "Съндърланд" 2:2, "Евертън" - "Саутхемптън" 2:1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай