Атентат с топки по Мишел Платини

Атентат с топки по Мишел Платини | StandartNews.com

Спецове оцениха марката "СR7" на 54 млн. евро

Шефът на УЕФА Мишел Платини стана жертва на мъст от страна на привърженици на Кристиано Роналдо. Французинът си навлече гнева им, след като обяви, че любимецът им не заслужава Златната топка. Ултраситее биха път до Париж, за да атакуват дома му. Те изритаха 61 топки в двора му. Толкова са головете на Кристиано за изминалата 2014 г., в която той и "Реал" спечелиха Шампионската лига. На всяка една от топките бе написано името на съперника, който е станал жертва на футболната икона на "Белия балет" и Португалия.

Носителят на Златната топка ще стане ясен в понеделник на церемония в Цюрих. Мениджърът на Кристиано - Жорже Мендеш, потвърди присъствието му по време на награждаването му. Роналдо е сред фаворитите за спечелване на трофея заедно с Меси и Нойер. Португалецът ще бъде придружаван от Ирина Шейк, Карло Анчелоти и цялото семейство на Жорже Мендеш.

В същото време специалисти обявиха, че модната марка "CR7" вече се оценява на 54 млн. евро. Това гласи анализ на колежа по маркетинг ИПАМ. Скокът е с 11 млн. в сравнение с миналата година и с почти 29 млн. в сравнение с 2011-. Тогава Роналдо за пръв път се хвърли в света на модата със собствената си линия за дрехи. "Роналдо вече е извън спорта. Той се котира наравно с поп идолите Шакира и Джъстин Тимбърлейк", обявиха специалистите по реклама и бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай