Арсенал може да върне щастието на Бербатов

Арсенал може да върне щастието на Бербатов  | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обмисля да привлече Димитър Бербатов през януари, когато отваря трансферния прозорец. Новината съобщава авторитетният вестник Daily Mail.

Френският спец има желанието да привлече нов нападател, за да подсили тима за битката за титлата във Висшата лига и за надпреварата в Шампионската лига.

В същото време Венгер не желае да пръска големи пари през януари, като не иска да разстройва баланса на тима си с привличането на голямо име. По тези причини Бербатов попада в радара на Венгер, пишат още на Острова.

Въпреки че 32-годишният българин не прави силен сезон и има само един гол от началото на кампанията, той продължава да бъде сред най-добрите нападатели в Англия, когато има ден.

До края на контракта на Бербатов с Фулъм остават шест месеца, което означава, че "топчиите" могат да го вземат срещу минимална трансферна сума.

Евентуалното преминаване на "Емирейтс" пък може да съживи кариерата на бившия нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед, съобщава още Daily Mail. Наскоро агентът на Бербатов Емил Данчев заяви, че бившият ни национал не е щастлив на "Крейвън Котидж" и добави, че ще се търси разрешение на този въпрос в Англия. 

Преди дни, новият мениджър на Фулъм Рене Мюленстийн заяви, че няма да спира Бербатов, ако българинът пожелае да си тръгне през зимата.

В последното време световните медии съобщават за интерес към Бербатов от Русия, Турция, Германия и Италия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай