"Арсенал", "Ливърпул" и "Челси" искат Бербо

"Арсенал", "Ливърпул" и "Челси" искат Бербо | StandartNews.com

Лондон. Само няколко часа трябваха на медиите в Англия, за да пратят Димитър Бербатов в най-големите клубове на Острова. Повод им даде изказването на Емо Данчев, че нашето момче не се чувства щастливо във "Фулъм". Първо се появиха информации, че през януари българинът със сигурност ще отиде в "Ливърпул". Малко след това и "Арсенал" бе намесен. Според медиите на Острова "артилеристите" търсят заместник на Оливие Жиру в дългия цикъл от мачове. Контузиите на Тео Уолкът и Лукас Подолски също натежават. "Челси" също искал българина.

И докато всички очакваха "Фулъм" да затъне още, лъч надежда огря "Крейвън Котидж" в сряда вечер. Тимът отново загуби, за шести пореден път, но с играта си заслужи аплодисментите от феновете. "Тотнъм" би 2:1 с два нелепи гола", проплака дебютиралият във Висшата лига мениджър Рене Мюленстийн. Той похвали Бербатов въпреки твърденията, че двамата не се обичат.

"Той е фантастичен. Видяхте какъв пас даде на Дежага за гола. Аз познавам Бербатов най-добре от престоя ни в "Манчестър Юн". На него му пука за клуба. Доказа го срещу "Тотнъм". Ако продължава така, ще стане един от тримата най-добри в Англия през сезона", каза Мюленстийн след мача. Част от футболистите на "Фулъм" също заявиха, че искат Бербо да остане. "Той може да ни помогне", каза Дежага. "Не вярвам, че ще си тръгне", добави Алекс Качаниклич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай