"Армията" плака с Мартин Петров

"Армията" плака с Мартин Петров | StandartNews.com

ЦСКА намаза от успеха на "Левски" в Ловеч

София. ЦСКА преживя един от най-емоционалните си моменти през последните години в последния кръг на най-драматичния кръг в историята си.

"Армията" изпрати на крака Мартин Петров. Левичарят от Враца сложи край на кариерата си във футбола точно на любимия стадион.

Интересното е, че го направи с 1:1 срещу "Локо" (Пд). Марто дебютира за ЦСКА преди 17 години отново с равенство срещу същия съперник, но в Пловдив.

Марто остана последен на терена, не сдържа сълзите си, благодарейки на публиката. Феновете станаха на крака, мнозина също се разплакаха.

Петров събу бутоните, съблече фланелката и я даде на Валентин от Берковица - момчето в инвалидна количка на пистата.

"ЦСКА показа нещо, което другите отбори нямат. ЦСКА може да няма пари, но показа, че е истинско семейство", заяви Петров, "Това, което допринесох за клуба в последните месеци, е достатъчно. Аз се прибирам при семейството ми и в следващите един-два месеца ще обявя какво е моето бъдеше. Никога не си затварям вратите. Никой не вярваше, че ще се върна и в ЦСКА, даже и аз не вярвах, но видяхте какво стана", сподели още Мартин Петров, "Не успях да се сдържа при изпращането на феновете. Да те изправят така е повече от мечта".

Иначе ЦСКА направи куп пропуски, но взе точка, която класира тима втори. Така "червените" ще пропуснат първия кв. кръг в Лига Европа. "Армейците" трябва да пратят кутия бонбони на вечния съперник "Левски", който свали сребърните медали от "Литекс" с успеха в Ловеч.

Кой е този Менди в състава

попитал Марсиньо в един от първите мачове на ЦСКА, разказа Стойчо Младенов за бурното лято на 2013 г. "През такива моменти минахме. Шапка им свалям на момчетата", допълни спецът след равенството с "Локо" (Пд), "Да бъдеш пред отбори като "Литекс", "Ботев", "Левски" - да не ги изреждам всички, при които има стабилност. А ние - бедняци, които едва свързват двата края. Трябваше да се обаждам на мои приятели: "Можеш ли да купиш още 10 топки", допълни Стойчо Младенов и прогнозира, че ЦСКА ще боледува още 2-3 години.

Незрящият Добри купи акции

от ЦСКА. Момчето беше придружено от Иван Ченчев, бивш пресдиректор на клуба, сега депутат от БСП.

Косоко и Фо-Поре напускат

ЦСКА, признаха "червените" след последния мач. Двамата получиха предложение за нови договори, но са ги отхвърлили. "Ако до утре (б.а. днес) не го сторят, им пожелаваме успех", сподели изп. шеф на ЦСКА Александър Тодоров.

Станков нападна Камбуров

и Тунчев за отказа на асовете да играят в последния мач за "Локо" (Пд). Треньорът заяви, че е взел решение за бъдещето си, но ще го съобщи първо на Коко Динев. Едва ли е тайна, че и босът, и Сашо Станков се махат от "Лаута".

Яки псувни отнесоха Спас Делев

и Сашо Станков от публиката на ЦСКА. На нападателя, който вкара гола за "Локо", не беше простено бягството миналото лято. Ултрасите хулиха треньора, защото според тях се хвърлял на кръв срещу родния си отбор, а полягвал на други. С аплодисменти от "Локо" беше изпратен само един бивш кадър на ЦСКА - Ангел Йошев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай