Аръм сигурен, че Кобрата ще нокаутира Джошуа

Едно е да се биеш с Руис, а друго е да си срещу Пулев, категоричен е мениджърът на българина

Аръм сигурен, че Кобрата ще нокаутира Джошуа | StandartNews.com

Мениджърът на Кубрат Пулев – Боб Аръм е убеден, че българският боксьор ще нокаутира Антъни Джошуа в предстоящия мач между двамата на 12 декември в Лондон.

„Едно нещо е да се боксираш и да обикалят по ринга, като се правиш на второто пришествие на Мохамед Али срещу дебелия Анди Руис, но съвсем различно е, когато си срещу годен и трениран боксьор, каквъто е Пулев. Кубрат в момента е в страхотна форма“, коментира Аръм.

„Пулев има способността да нокаутира Джошуа. Вярвам, че ще го стори и ще го победи. Били сме с Руис. В голямата си част той имаше затруднения да нанесе най-силните си удари на опонента, а фактът, че унищожи Джошуа ми казва, че Антъни има голям недостатък – невъзможността да понася тежки удари. Не съм идиот, говоря за това, което видях, видях как наскоро Джошуа беше демонстративно набит“, добави мениджърът на Пулев.

Ако както повечето очакват, Джошуа победи Пулев, тогава ще има голяма обединителна битка срещу шампиона на WBC Тайсън Фюри. Аръм смята, че подобен мач не е задължително да се проведе в САЩ.

„Ако избирате между САЩ и Великобритания, този мач определено е за Острова“, каза Аръм. „Ако избираме между Великобритания и други територии, които могат да предложат значителни пари, за да бъдат домакини на битката, тогава трябва да се вземат под внимание всички особености.“

„Ако Пулев победи Джошуа, тогава няма да има битка между Джошуа и Фюри, защото Антъни има право на реванш“, допълни Аръм. „В този случай Фюри ще трябва да търси противник и мисля, че Уайлдър би бил най-добрият свободен противник. Вярвам, че Уайлдър вече няма никакви права за трета битка и исканията му ще бъдат отхвърлени. Не мога да им попреча да мислят по различен начин и да използват законовите механизми. В договора се казва, че правото на Уайлдър изтича в края на октомври и аз съм твърдо убеден, че договорът ясно показва, че Уайлдър няма право да изисква трети мач“, каза още Боб Аръм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай