Алвеш и Роналдо пак си ги мерят

Алвеш и Роналдо пак си ги мерят | StandartNews.com

Флорентино забранил полетите до Мароко на Кристиано

Словесната война между Кристиано Роналдо и Дани Алвеш продължава с пълна сила. Португалецът не пропусна шанса да захапе десния бек на "Барселона" за пореден път. 30-годишният нападател бе запитан след победата с 5:1 над "Спортинг" Х дали не е изморен от постоянните обиди на Алвеш и Пике.

"Нормално е да говорят за мен. Всеки път, когато някой ме споменава, става челна новина на следващия ден", отсече в типичния си стил пословичния с голямото си его Роналдо. Реакцията на бразилския защитник не закъсня и той веднага отвърна на хвърлената ръкавица. 32-годишният бек качи снимка в "Туитър", на която са изобразени всичките трофеи, които е спечелил през кариерата си. Към фотоса има добавен надпис "Добър ден", както и множество хилещи се емотикони. На изображението се виждат всичките 30 купи завоювани от Алвеш, което е с цели 14 повече от трофеите на Роналдо. Головата машина на "белите" едва ли е имал време да обърне внимание на гаврата на десния бек, след като си навлече нови проблеми.

Президентът на "кралете" Флорентино Перес забранил на голямата си звезда да пътува повече до Мароко, гръмна "El Confidencial". Босът на "меренгес" бил сигурен, че честите срещи на Роналдо със скандалния боец Бадр Хари се отразявали негативно на спортната му форма и личния живот. Перес бил готов да бие шута на голаджията, ако не го послуша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай