Агитката прости на "юда" Гьотце

Агитката прости на "юда" Гьотце  | StandartNews.com

Дортмунд. Марио Гьотце, който разгневи феновете на "Борусия" с трансфера си в "Байерн", беше изпратен с аплодисменти след 4:1 срещу "Реал".

Когато клубният автобус пристигна на стадиона в 19,30 ч (немско време) в сряда Гьотце беше умислен. Дъвчеше дъвка и слушаше Доктор Дре. Той определено имаше от какво да се притеснява след многобройните обидни и заплашителни съобщения на официалната му страница във Фейсбук. От съображения за сигурност дори последната тренировка на тима се проведе под засилена полицейска охрана. Мениджърът му Фолкер Щрут път въобще не се появи на мача.

За изненада на всички футболистът беше аплодиран от феновете на още на загрявката. Само 8 мин. след началото на мача Гьотце асистира за първия гол на Левандовски. На полувремето пък селекционерът на Германия Йоги Льов го похвали в коментар за местна телевизия. "Марио е комарджия и е готино, когато е на терена", каза той.

По трибуните пък се появиха плакати: "Благодарим, Марио!", а накрая всичко вече беше забравено и Гьотце празнуваше със съотборници и фенове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай