"А" група пак отряза камерите

Чакаме нова оферта до петък, обяви Атанас Узунов

"А" група пак отряза камерите | StandartNews.com

София. "А" група остава табу за камерите. Те няма да бъдат допуснати на трибуните и в срещите от ІІ кръг. Така феновете, които нямат възможност да стъпят на стадионите, ще следят изявата на любимците си по радиа и интернет. Това стана ясно от срещата, която проведоха клубните президенти и Борислав Михайлов по казуса с телевизионните права. За сега той остава без решение.

"Не мисля, че 5 милиона лева са много. Проверете в коя европейска страна освен Азербайджан не се излъчват пряко мачове", обяви собственикът на "Левски" Тодор Батков, след като напусна сградата на централата на "Цар Иван Асен ІІ". Борислав Михайлов отказа коментар, а БФС излезе с официално обръщение. Футболният съюз обяви, че камерите не са желани на стадионите. Освен това са обсъдени предложенията за промени в наредбата, за да може клубовете сами да продават правата си. На този етап обаче се чака колективна оферта, но до сега няма такава, която да се харесва на отборите.

"Чакаме ново предложение в петък. Никой не може да си слага главата в торбата и да продава сам. Ще нарушим законите. Повдигнах въпроса за офертата от г-н Михов. Той каза, че има такава в интервю. Ако излезе някъде и писмено това, ще го разгледаме“, обяви административният директор на "Локо" (Пд) Атанас Узунов.

Самият Михов се похвали в "Канал 3", че клубовете са му се извинили и ще помогне. Той обаче беше категоричен, че тази година няма да има директна картина от мачовете по интернет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай