„ДЕМА" получи висока оценка от „Тенис Европа"

 „ДЕМА" получи висока оценка от „Тенис Европа"  | StandartNews.com

София. Двама от шефовете на „Тенис Европа" (ТЕ) дадоха много висока оценка на състоянието на спортен клуб „ДЕМА", който е съорганизатор на Евро 2013 по тенис за ветерани. Координаторът на „Тенис Европа" Надя Корен и представителя на комисията за ветерански тенис в ТЕ Юрген Фоелщетд разгледаха водещия български тенис клуб и се срещнаха с екипа на СК „ДЕМА".

Директорът на първенството Мариана Ненова (на снимката) запозна гостите с хората, които подготвиха и подпомогнаха с усилията си провеждането на Европейското. „Може да дадем само изключително висока оценка на състоянието на кортове, на базата, като цяло и на много професионалната организация, осъществена от клуба", заявиха представителите на „Тенис Европа" по време на визитата си в СК „ДЕМА".

Те раздадоха и специални подаръци на участниците в срещата. Мариана Ненова подари на Надя Корен чешко-български разговорник с пожелание догодина по време на третото издание на Европейското първенство да може да общува с екипа на СК „ДЕМА" и на български. Шампионатът на ветераните тенисисти приключва на 3 май. СК „ДЕМА" е домакин и съорганизатор на ежегодния тенис турнир за ВИП личности „Лидерите", за купите на „Стандарт" и БФТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай