Агентът на Бербатов на преговори в Лондон

 Агентът на Бербатов на преговори в Лондон | StandartNews.com

Лондон. Мениджърът на Димитър Бербатoв - Емил Данчев вече е в Лондон, където води преговори за евентуален трансфер на българина.

Вчера бившият отбор на Бербатов – Тотнъм отправи оферта за нападателя, а освен това са договорени личните условия на футболиста. Берба знае каква заплата ще получава при евентуално завръщане на „Уайт Харт Лейн"

Както е известно, в последните часове на трансферния прозорец и други отбори проявяват интерес към бившия ни национал. Турският гранд Бешикташ има желание да си осигури услугите на Бербатов и също е отправил своето предложение към футболиста.

По-рано днес пък букмейкърите от „SkyBET" фаворизираха преминаване на Бербатов в Монако. Според тях за момента най-голям шанс за подписа на Бербатов има именно френският отбор, а коефициентът това да се случи е 4/6. От Монако усилено търсят нов нападател след контузията на Радамел Фалкао.

Името на българина беше свързвано и с трансфер в Арсенал, като впоследствие мениджърът на „топчиите" Арсен Венгер опроверга информацията. На пресконференцията днес преди мача на Арсенал с Крисъл Палас в неделя, французинът заяви, че шансовете до края на деня да бъде привлечен нов футболист са около 80%. „Заради контузията на Рамзи и наказанието на Фламини ще се опитаме да вземем нов играч. Шансовете са 80 %", заяви Венгер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай