Вторник,

66 млн. евро искат от Роналдо за изнасилване

От: Агенция Стандарт -
272
66 млн. евро искат от Роналдо за изнасилване
A
A
A

Кристиано Роналдо може да понесе тежък удар извън игрището - Катрин Майорга е подала иск за общо 66 милиона евро заради твърденията й за изнасилване през далечната 2009 година, съобщава "Мирър".

Настояванията ѝ са разделени на три графи, а всяка е на стойност от почти 22 милиона. Тя иска по 22 милиона за "минали болки и страдания", 22 милиона за "бъдещи болки и страдания" и 22 милиона за наказание.

Двамата са били заедно в клуб в Лас Вегас през въпросната година, откъдето има снимки как танцуват и се забавляват на сепаре. По нейни думи след това двамата са отишли в хотелската стая на португалеца, където той опитал да я насили. В апартамента му имало гледка над нощен Лас Вегас и джакузи, от което да се насладят на пейзажа. Катрин отказала да влезе, за да не си съсипе роклята, а Кристиано предложил тя да отиде в спалнята и да се преоблече. Докато била гола в стаята, Роналдо влязъл. Той я целунал, на което тя отговорила със същото, но обяснила, че не иска да прави секс с него. Това обаче не го спряло.

Година по-късно те се разбраха извънсъдебно за близо 500 000 евро, която тя да получи и да преустанови всякакви изказвания и дела срещу него. Това обаче не ѝ стигна и няколко години след това тя реши, че има "психически проблеми" следствие на случката и стартира дело срещу него, предава gong.bg.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com