200 на опашка за битката за Пловдив

200 на опашка за битката за Пловдив | StandartNews.com

Страх от шпиони тресе "Локо" и "канарчетата"

Над 200 фенове на "Ботев" извиха опашка днес сутринта, за да се доберат до билет за битката за Пловдив. След 42 минути управата на "канарчетата" обявиха, че пропуските за техните привърженици за разграбени. Дербито на Пловдив е в събота от 13,00 часа.

Във вторник се очаква картинката да се повтори на "Лаута". Там "черно-белите" ще пуснат специални талони. Те са точно 350 на брой. Срещу тях в събота избраните ще получат билет за базата на вечния съперник в "Коматево", която ще приеме напечената среща. Целта е да бъдат пресети елементите, които евентуално биха създали проблеми и да се стигне до ексцесии в събота. Особено пред касата за гости в "Коматево". И двете ръководство този път обявиха, че не искат проблеми и дори ще гледат двубоя заедно.

И двата тима обаче са завладени от истинска шпиономания. Заради нея "Локо" ще се премести в Бресник. "Смърфовете" обявиха, че феновете и журналистите не са желани на стадион "Беркут". "Ботев" предприе същите мерки. "Канарчетата" отвориха за 15 минути само вчерашното си занимание. Звездата на тима Грегъри Нелсън го пропусна, след като получи правото да почива допълнително в Холандия. На линия обаче бе Даниел Златков, който първоначално бе отписан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай