Валкирията на Волен

Магдалена Ташева заплаши с вот на недоверие заради сирийските "канибали"

Валкирията на Волен | StandartNews.com

"Исус Христос е имал Мария Магдалена, нашият Волен си има Магдалена Ташева", шегуваха се наскоро на митинг активисти на "Атака".

Сравнението на евангелската следовница с войнстващата депутатка от националистическата партия заслужава да се проследи. Според Светото писание Спасителят е изгонил от Мария Магдалена седем бесове и я изцерил от болестта, от която страдала. Тя станала негова вярна ученичка и го следвала до разпването му на Голгота. Светицата е една от жените мироносци и първата, на която се явил Христос след възкресението си. Той я изпратил да утеши скърбящите ученици с радостните думи: "Христос возкресе!".

Колко бесове Волен Сидеров е изгонил от Магдалена Ташева - ТВ "Алфа" още не е съобщила. Но е повече от сигурно, че тя му е вярна като куче. За свадлива патриотка разполага с крайно неподходяща фамилия - "таш" на турски означава "камък". Доскоро завършилата в Москва ядрена физика Магдалена бе популярна единствено в средите на читателите на в. "Атака", крайните ксенофоби и почитателите на всевъзможни теории на конспирацията.

Миналата седмица тя блесна със злокобните обвинения срещу бежанците, спасили се у нас от ужасите на войната в Сирия.

Българският хелзинкски комитет (БХК) заведе иск срещу нея за насаждане на етническа и религиозна омраза. Причината е, че в предаването си "В окото на бурята" по ТВ "Алфа" е охарактеризирала бедстващите хора като "ислямисти", "екстремисти", "престъпници", "изчадия", "сган", "масови убийци", "канибали", "главорези от "Ал Кайда", "диваци", "ислямски фундаменталисти, които бягат от правосъдието и лъжат властите"; отвратителни, долнопробни примати, които бягат от закона в Сирия и започнаха да крадат, да бият в България и които ще започнат да изнасилват, да режат глави". През уикенда пред Нова ТВ тя доразви концепцията си: "Не е необходимо да чакаме и да отмятаме по списък всички да станат канибали, защото нас вече няма да ни има. Ще бъдем изклани, избити и изгонени като жителите на поне десетина християнски села в Сирия".

Магдалена Ташева поиска оставката на Цветлин Йовчев задето допуснал бежанците у нас, и заплаши правителството с вот на недоверие, ако вътрешният министър не бъде отстранен.

През годините депутатката на "Атака" измисли и разпространи немалко екзотични и граничещи с налудничавото версии за събития, потресли света. Така например според нея Обединена Европа е масонски проект, който цели да денационализира и дехристиянизира страните членки. Част от заверата е разтурването на Съветския съюз и замяната му с ЕС. Бившият външен министър Николай Младенов пък ръководел мрежа за прехвърляне на терористи - ислямски фундаменталисти, в Сирия, а негов куриер е бил сириецът с българско гражданство Муафак ал Асад, който е свидетел по делото за имамите в Пазарджик. Норвежкият крайнодесен терорист Андерш Брейвик не е извършил атентатите в Осло и на остров Утоя на 22 юли 2011 г., при които загинаха 77 души и 155 бяха ранени. Според Ташева покушенията са дело на ислямската групировка "Ансар ал-Джихад ал-Алами", но тя е била прикрита от ЦРУ и западните тайни служби.

Кулите в Ню Йорк не са взривени от камикадзетата на "Ал Кайда" на 11 септември 2001 г., а собствениците им - братя Рокфелер, сами са си ги срутили, понеже били на загуба. Атентатът на летище "Сарафово" на 18 юли м.г. пък не е дело на "Хизбула", нито на "Ал Кайда", а на турското разузнаване, което искало да ускори международната интервенция над Сирия.

Депутатката от "Атака" подозира, че посещението на турския вицепремиер е нас през лятото е целяло да предяви териториални претенции и да откъсне земи от България.

По думите й най-голямата държавна измяна в историята на България е извършена от Бойко Борисов, когато на 1 март 2012 г. в Брюксел е подписал Европейския фискален пакт. Това споразумение на ЕС ликвидирало държавността и продало България в робство, смята тя.

Сравнението с Мария Магдалена изглежда съблазнително, но е подвеждащо. Разпенената депутатка по-скоро прилича на валкириите - войнстващите девици от скандинавската митология. Според преданията, те се определят кой да живее и кой да умре във битките опиват се от пролятата кръв и отвеждат душите на падналите воини във Валхала. Кръвожадните женски божества определят съдбата на всеки човек още при раждането му. "Песента на Валкиирите" от Вагнер беше сред любимата музика на Волен Сидеров и дълго време озвучаваше предаването по тв "СКАТ", което го направи известен. В оригинала на въпросната песен те са си тананикали, докато са тъкали плат от човешки черва.

"Стандарт" извади някои от най-радикалните статии на Магдалена Ташева. Ето ги:

* Евреите провалят Орешарски

Обаче евреите, изхождайки от своята расистка визия за себе си като за управители на света и в частност - на България, решили да свалят едно съвсем демократично избрано правителство на чужда държава! Дори да нямаше нито един друг аргумент в полза на досегашната политика на Орешарски, само този факт - че евреите в Израел били "против"! - показва, че сме на прав път!

* Бойко е политически евнух

В управлението Бойко Борисов се превърна в най-покорния политически евнух на исляма за цялата 24-годишна история на прехода в България. Това смрадливо обстоятелство има конкретни количествени измерения. Хайде да преброим: 1) минаретата, които с благоволението на Борисов като кмет, а после и министър-председател, щръкнаха из България; 2) милионите, които е налял в турски фирми; 3) хектарите българска територия, включително и обработваема земя, които е продал на ислямски режими.

* Ромите са неспособни да учат и работят

Циганите не могат да се интегрират в Чехия, Словакия и Сърбия и причината е същата, както и в България - те са физически неспособни да се трудят и учат. Могат само да крадат, проституират и просят. За 20 г. стотици хиляди българи бяха убити, осакатени, изнасилени и ограбени от цигани. Предлагам 5 незабавни мерки:
1. Спешно разрушаване на всички цигански гета. Жителите им трябва да бъдат настанени в общински жилища из страната, достатъчно отдалечени едно от други, за да се разкъса племенната им, родово-общинна структура.
2. Възобновяване на Строителни войски, където някога те получаваха грамотност и занаят.
3. Незабавен строеж на поне още два затвора.
4. Незабавно въвеждане на домовата книга и задължителната адресна регистрация.
5. Незабавно закриване на 90% от циганските фондации (те са няколко хиляди), а останалите 10% да бъдат подложени на драконовски, перманентен финансов контрол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай