Соросоидите зомбираха националното съзнание

Соросоидите зомбираха националното съзнание | StandartNews.com

Тъмни енергии бушуват днес в отечеството. Омразата, злобата и разединението избуяват като отровни цветя. Ако си послужим с думите на пророк Даниил, ще кажем, че сме потънали в мерзост и запустение. От сутрин до здрач нашите пишман политици усърдно многоглаголят за разни уж национални приоритети, реформаторски блокове и проекти и свръхдемократични ценности. Медийното пространство е затлачено от подмяна на всичко автентично и жизненоважно за българското общество.

Чалгата е качена на пиедестал.

Псевдодемократическият шабаш на политическите вещици през последния четвърт век нанесе, уви, трудно поправими поражения в психиката на младото поколение. Защо се учудваме и стряскаме сега от есето на една злощастна ученичка, взривило интернет пространството?

Съзнанието на девойчето и нейните акрани методично е зомбирано от неуморната дейност на соросоидите, безчинстващи необезпокоявано под носа на официалните държавни институции през последните две десетилетия. Пошлото покушение срещу Христо Ботев е само пореден опит да се пробва дали имунната система на националното самосъзнание е отслабена и разколебана. Соросоидите обичат пробите. Един път те плащат на някоя Мариела шепа жалки сребърници, за да отрече клането в Батак, друг път предлагат да се издигнат паметници на Сюлейман паша и Вейсел паша, трети път философстват, че Левски съзнателно е убил ратайчето, Ботев планомерно е ограбвал благородни чорбаджии във Влашко, Вапцаров е терорист, Вазов пък патриотар. Сега използват обърканото съзнание на девойчето Деница да кажат, че Ботев е първобитен, стихоплетец, поетче и символ на "всички полуграмотни патриотари".

Самият факт, че ученичка си позволява да публикува такъв пошъл текст, е чудовищен. Нека се запитаме възможно ли е в Германия в съзнанието на най-обикновен ученик да мине мисълта да се гаври с Гьоте или Шилер или във Франция друг несретник да ругае Франсоа Вийон или Виктор Юго? Не само не е възможно, но и дори да се случи, такова лице мигновено ще бъде остракирано и заклеймено с най-силни думи.

Ние стоим на ръба на пропастта. Ако не намерим вътрешни сили като нация да се противопоставим на поредицата гнусни опити да бъде подровена националната ни идентичност, чест и достойнство, сме застрашени от невъзвратимо потъване в бездните на лотофагията и нихилизма.

Всеки народ, който уважава себе си, има нужда от национални икони. Такива за нас са Васил Левски, Христо Ботев, Захарий Стоянов, Иван Вазов, поборниците за национално освобождение и дейците на светата ни Православна църква. Те са изграждали през вековете Храма на отечественото самочувствие и гордост. Те ни пазят от отвъдното, от агресията на отродителството. И ние нямаме право да ги предаваме.
Дванадесет без пет е.

Време е да се събудим!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай