Понеделник,

Няма фашизъм и расизъм, момчетата искат ред

От: Failed to load user -
1220
Няма фашизъм и расизъм, момчетата искат ред
A
A
A

Отец Георги Гелеменов

Бях поканен на учредяването на НПБ само в качеството си на почетен гост - като ветеран на националистическата идея в България още от 1990 г. Избраният за председател Симеон Костадинов като и другите 12 членове на ръководството са изключително будни и интелигенти младежи. Тази партия се роди по две причини. От една страна, поради бездействието и безхаберието на управляващите, които не могат да се справят с бежанския поток. Това просто е срамно - приели сме арменците, приели сме 35-хилядната армия на Врангел през 1920 г., която идва с оръдията и картечниците си, и сме ги решавали тези въпроси.
Второто е разочарованието на младите български националисти от "Атака" и Волен Сидеров, който превърна партията си в лична фирма. Цяла София е олепена с билбордове на зализаната му физиономия и личната му телевизия "Алфа".
Той се опита да влезе в ролята на патриот по въпроса за земята, но безуспешно - никой не може да забрани на чужденците да я вземат под аренда.
Надявам се партията да бъде регистрирана от съда. В устава й няма нищо, което да бъде свързано с фашизъм и расизъм. Момчетата просто искат да има ред и сигурност в държавата. И са готови да помагат на полицията за това. Те не искат да има втора Виктория.


Всички новини от категория БГ футбол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички