Нептунова (р)еволюция

Овенът развива телепатия, Близнаците пророкуват, а Ракът стяга нов дом

Нептунова (р)еволюция    | StandartNews.com

Дали е случаен фактът, че считаната за най-духовната, най-възвишената и най-чувствителната планета навлезе в своя знак Риби. И ще остане там до 30 март 2025 година. Това стана преди около година. Точно на 11 ноември пък Нептун излезе от ретроградната си фаза сякаш за да подготви човешкото съзнание за поглед извън матрицата на материалното. Какво означава това? "Когато Нептун се отдръпне и стане ретрограден, неговото влияние е разпиляващо и разрушаващо вътрешните бариери и фалшивите ценности. Това е положителният резултат от циклите на планетата. Сега до 7 юни 2013 г. планетата ще се движи директно, издигайки човешкото съзнание към ново по-добро ниво", пише на своя блог "goldenray-collection.com" астрологът Татяна Янковска.

Окултните хороскопаджии приемат, че тайнствената планета е като свещен съд, изпълнен с Божествена енергия на Христовото милосърдие, прошка и състрадание. Модерната астрология пък описва бога на моретата като една от "планетните врати", водещи към "галактическото съзнание". Той управлява най-сложната част от човека - чувствата, подсъзнанието, морето от емоции, връзката на пророци и медиуми с фините светове и измерения. Счита се, че религиите християнство и будизъм са били свалени на Земята именно от трансцеденталната информационна банка на Нептун. Очаква се новата позиция на най-мистичния представител на Слънчевата система да повлияе на всички зодии в положителна за тяхната земна мисия светлина.

 

ОВЕН

Благодарение на Нептун дръзките Овни прекосяват период, в който ще са необичайно чувствителни и изпълнени с надежда. Ще се усили телепатията ви и сякаш без да искате, ще долавяте чуждите мисли, преди отсрещната страна да ги е изрекла! В материално и семейно отношение ще имате с какво да се похвалите. Нептун може да извади наяве дълбоко заровени емоции и неотработени сърдечни уроци от вашия път до тук. Понякога ще имате усещането, че сякаш сте "в окото" на ураган. Поривът да учите нещо практично, да посетите определени места или да се свържете с някого, когото не сте виждали, може да бъде послание от вашето подсъзнание. Послушайте го, то ви води към преживявания, от които неочаквано ще облагодетелствате както себе си, така и околните. Вселената ще оцени това по достойнство. Ще сте склонни на вълнуващи любовни афери.

 

ТЕЛЕЦ

На харизматичните представители на Телец най-духовната планета ще позволи да демонстрират, че наистина притежават златно сърце. Водени от благородни и високи принципи, разполагащите с влияние и власт ще застанат зад благородни каузи, ще се опитат да помагат да бедните. Това ще ви се върне от Съдбата в началото на лятото, подписвате изгодни договори. Внимание! Не забравяйте, че успокояващият Нептун винаги разпръсква от своя вълшебен прах, за да замъгли съзнанието. Около вас ще има достатъчно хора, които ще се опитват да ви съблазняват с реторика - твърде объркваща, за да се проумее, но и твърде страховита, за да се пренебрегне. Не се изтощавайте и внимавайте на кого гласувате доверие, за да не се разочаровате!

 БЛИЗНАЦИ

Вдъхновяващата енергия на Нептун ще подкрепи много ярко онези Близнаци, чиято специална съдба мисия включва издигане на общественото съзнание към по-добро. Особено юристи, медиатори, творци, природозащитници ще се превърнат в своеобразни "говорители" на Нептун, въпреки че може би обществото все още не е готово за пророческите им идеи и визии. Предизвикателствата в кариерата на всички ще са големи. Ще усещате, че някаква висша кауза е поставена на карта, но и че ви пази. Понякога ще се налага да жертвате личните си интереси в името на дълга.

Подсъзнателно Близнаците ще изпитват съмнения относно житейския си път. Страховете са паразитни програми в съзнанието ви, които не работят за вас и е добре да се разделите с тях. Вярата ви в мъдростта и благоразположението на Вселената ще ви позволи да сбъднете професионалните си амбиции, колкото причудливи, прогресивни и непрактични да изглеждат на околните.

 РАК

Истински грижовните Раци ще бъдат стимулирани да възприемат една философска нагласа към живота, приемайки човечеството за една по-широка концепция на семейството. По-често ще осъзнавате, че всички сме "в една лодка", опитвайки се да открием висш смисъл в нашите делнични радости и болки. Ще почувствате мистичната връзка особено в болката, която от един е способна да рефлектира върху всички останали. 

Нептун ви е отредил ролята на съдник и пазител на семейните ценности. През годината ще имате шанс за придобиване на нов дом. Заниманията с йога, медитация ще ви освежават и ободряват. При вас обаче се очертават не само духовни, но и физически пътешествия. Внимавайте с местните власти, както и с уж непознатите, току-виж сте ги срещали в свой минал живот...

 

ЛЪВ

Прекрасните Лъвове ще се радват на мистерии, докато играят ролята на Шерлок Холмс. В периода до април ще отбележат прогрес в своето кариерно развитие и мислене. Това ще бъде времето, в което ще се наложи синхронно да напредвате и да се освобождавате от старите и консервативни енергийни структури - всичко, което сковава мисленето ви. В повечето случаи ще се опитвате да откриете и какво се крие зад слънчевите фасади на живота ви, в това число делови или интимни партньори. Заради енергетиката на Нептун е възможно да се усложнят отношения в личните, служебните и бизнес партньорства, особено когато фигурите в тях се чувстват заплашени и провокирани. Има опасност някои междуличностни отношения да се превърнат в бойно поле, където хората воюват без правила - прикрито, потайно и безжалостно! Пазете се от интриги и антагонизъм и гледайте абсолютно реално и трезво на всички правни и финансови въпроси!

 

ДЕВА

Нептун ще извае от брилянтните, педантични и търсещи съвършенство Деви едни по-гъвкави и не толкова взискателни създания. Ще постигнете търсения баланс. Планетата на духовната еволюция ще извади на повърхността раздразненията, които усещате във всички видове партньорства - лични, приятелски, делови. Понякога открито ще се изправяте срещу тях и да се надяваме да ги разрешите със сила или с дипломация. Доста често хората от близкото ви семейно и служебно обкръжение ще се нуждаят от вашата всеотдайна и безкористна любов, от топлите ви грижи и състрадателно разбиране. Творческите ви планове и мащабни проекти ще се реализират с по-голяма лекота, тъй като публиката ще е много по-възприемчива към вашите идеи. Буквално ще омагьосвате хората с чар и ерудиция, но са възможни любовни разочарования. В бизнес партньорствата бъдете бдителни за евентуално объркване недоразумение. Не влизайте в юридически битки и обществени скандали!

 В Мистерии-те на на 22 януари очаквайте втората порция от заръките на Нептун, който променя призмата на Везните и Козирозите, дава суперработа на Скорпионите, уроци за Водолеите и любов за Рибите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай